Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu a împiedicat ”aranjarea” unui concurs pentru angajarea unei ”pile” la Curtea de Conturi
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Joi, 16 Septembrie 2021

Deputatul sătmărean Radu Cristescu avertizase încă de săptămâna trecută că se pregătește un șmen în urma căruia o ”pilă” a unui politician local ar fi urmat să ajungă la Curtea de Conturi. A ieșit scandal la nivelul conducerii centrale a instituției respective, astfel că la concursul propriu zis s-a evitat punerea în practică a planului inițial.

Ba mai mult, singura candidată care a fost respinsă încă din prima probă a concursului pentru ocuparea postului a fost chiar ”pila” politicianului local. E de prisos să ne întrebăm cam ce notă ar fi luat candidata respectivă dacă deputatul Cristescu nu ar fi tras din timp semnalul de alarmă ;))

”Datorită avertizorului de integritate care ne-a sesizat în legătură cu șmenul pregătit pentru concursul recent de la Curtea de Conturi, nora unui celebru ex-arestat sătmărean n-a mai avut parte de beneficiile "pilei" puse de penalul ei tată-socru, așa că a picat la concurs și n-a obținut funcția pe care i-o pregătise tăticul "famigliei".

Îi mulțumim avertizorului de integritate pentru corectitudine și curaj! E timpul ca funcțiile plătite de stat să fie obținute mereu pe bază de competență, nu prin cumetrism și pile mizerabile” – a declarat Radu Cristescu.

3572 vizite
Distribuie pe